Omhoog

Halve week voorbij

Het is hier hartstikke gezellig, ik kan heel goed met iedereen en wat is het eten hier lekker! ?

Dat is natuurlijk niet waar, ik heb ondertussen al wel een beetje mijn draai gevonden en contact opgebouwd. 1 man die heeft zelfs over mij gedroomd en had het personeel s nachts gebeld. Jullie moeten “Saskia” behoeden, ze moet niet de zelfde fout als mij maken. Ze moet haar dingen los gaan laten anders blijft zij gevangen in haar lichaam. Hoe weird! Er zit een kern van waarheid in.

Ik zag erg tegen het eten op. Moet zeggen ze hebben hier best lekker eten en lekkere pasta’s nomnom. Het samen eten is wel een moeilijkheidsgraad. Word helemaal gek van de piepers van de verpleging. 1 vrouw haald met het bloed onder de nagels weg. Probeer me in te houden, gisteren heeft ze me bijna laten ontploffen. Als ik weer rust heb in me hoofd, dan denk ik ook wel mens kan d’r ook niks aan doen. Op het moment zelf dan trek ik het liefst haar aan haar haren over tafel en hou er een paar keer op. Ik heb het dit keer gelukkig bij woorden gelaten. De rest eet gewoon helemaal niet op mij en 1 vrouwtje na. Wij eten gewoon ons portie op en die anderen kijken je aan of ze het in Keulen horen donderen. Ook dat irriteert me mateloos, dan denk ik mens kijk de andere kant op en ga gewoon eten.

Verder is de verpleging heel lief en hebben we al wel hele duidelijke plannen gemaakt. Savonds heb ik meestal een gesprek, alleen kloten dat mijn geheugen mij in de steek laat. Smorgens weet ik het al niet meer. Net als vanmorgen, lag nog heerlijk in bed te slapen. “Saskia, Saskia” dan staat er iemand naast je: word je wakker? Je moet zo naar IRT of was het nou ItR. Pfff goedemorgen deze hoofdpijnerigen morgen….

We zullen er eens een mooie zonnige ochtend van maken!

IMG_20160407_102906

Zo voel ik mij vandaag?

Saskia

Laat een bericht achter