Omhoog

♡lieve mensen♡

Al begint het cliché te worden. Ik blijf dit toch doen. Ik waardeer het namelijk echt heel erg. Ik denk als ik deze kaarten, cadeautjes etc niet had mogen ontvangen had ik het wel moeilijk gevonden om ergens de kracht vandaan te halen. Ik had dan ook niet opgegeven hoor, niemand hoeft zich verplicht aan mij te voelen. Toch de mensen die het initiatief nemen, zich wel geroepen voelen om mij door met een klein of zelfs een groot gebaar wat te sturen blijf ik hun onwijs bedanken. De berichten die ik op verschillende plekken mag ontvangen, geweldig!!

IMG_20160617_133840

Ook blijf ik herhalen dat ik er zoveel liefde,kracht en energie uit haal en jullie zo dankbaar ben. De 1 is nog origineler dan de ander en alles is even leuk, fijn en lief. Dit had ik nooit kunnen hopen, dit betekend voor mij dat ik wel echt een persoon mag zijn en dat ik mij zelf best wel eens een pluim in mijn gat mag steken! Mijn onzekerheid over wie ik ben en wat ik doe, geven jullie allemaal een klein zetje naar een zekere ik!!

IMG_20160617_133946

Nog even iets wat ik graag wil benoemen is een mapje met lieve opbeurende teksten wat ik van de week kreeg. Van een vriendin nog niet in het echt mogen ontmoeten. Door mijn eerste blog ben ik met haar in contact gekomen. Zoveel gelijkenissen, zoveel begrip, de zelfde beperkingen en eigelijk weer zo anders. NAH moatie we spraken elkaar aan de telefoon en het was alsof we 1 waren in ons doen en laten. Geen geaarzel of ik wel op zou pakken, of bang zou zijn dat ik niet wist wat ik zou zeggen, net alsof je elkaar al jaren kent. Bedankt topper ik ben blij met jou! Ook jou wens ik alle liefde,kracht en geluk toe met het leven met NAH!♡

Een klein doosje met een eendje! Duckstadfm markelosfeest, ja dat was mij een avondje wel. Ik heb eigenlijk al zoveel party momenten meegemaakt en geen 1 was mij gek genoeg. Trouwens ook niet voor deze bijzondere meid die mij de eend heeft toegestuurd. Zoveel feesten met jou mogen meemaken nooit dat er een saai feest bij is. Elk feest sluiten wij af met een grote lach op ons gezicht.De glimlach die jij mij toe wenste is gelukt, vandaag kom jij weer hier en daar kijk ik naar uit. Super ♡

IMG_20160617_133918

Saskia

Laat een bericht achter