Omhoog

Geheugenkaarten?

Nu heb ik een mapje gekregen om de dingen die ik doe, op te schrijven wat ik bij de behandeling allemaal doe. Ik zeg: Dat moet lukken, terwijl wij beiden denken ze wil het wel maar het lukt haar niet. Nee en de ja, ik neem mijn map mee naar elke therapie alleen om dingen op te schrijven? Nee dat lukt dus niet. Ook als de therapeuten vragen heb jij het allemaal opgeschreven? Nee doe ik zo wel, ik onthoud het wel. Volgens mij kunnen jullie al raden wat er is gebeurt! De map ligt tot aan de volgende therapie op de tafel, komt niet in aanraking met de pen. Dan denk ik “ik schrijf wel wat op, lijkt tenminste dat ik wat heb gedaan”. Wie houd je nou voor de gek? Ja niet de therapeuten hoor. Het ergste is nog dat ik er niks mee opschiet. Er is duidelijk werk aan de winkel, alleen vandaag helaas niet. Ik lig weer eens met hoofdpijn in mijn bed, vol spanning en erg benauwd. Alt – ctrl – delete!

Gisteren door het noodweer is er van alles kapot hier & stroom uitval. Daarbij was ik bezig met veranderingen in mijn tablet en pats boem alles weg (ik had hem aan het stroom liggen). Nou heb ik tuurlijk met back-ups gewerkt.  Als je dat dan vervolgens niet op een kaartje zet? Heeft het nog geen zin als je het terug moet gaan zetten naar de fabrieks instelling. Dom dom dom… via cloud & onedrive nog wat gegevens en bestanden terug kunnen krijg. Net niet de belangrijkste dingen. Een goede leer voor de volgende keer!!

Dit weekend hebben mezelf en ik besloten om niet naar huis te gaan. Deze hele week was het bed en ik te goed bevriend. Ik zeg niet dat het alleen door het afgelopen weekend kwam. En en en met een zware week denk ik wel dit was to match! Ik zou het toch vaker moeten gaan doen, naar huis. Alles kan naar 6 jaar op je tenen lopen niet zo in 12 weken zijn opgelost. Nee dat snap ik ook. Ik denk zelfs dat ik nog steeds niet op het punt ben onder in het dal. Ik heb besloten het komende week nog rustiger aan te doen. Alleen het weekend mijn vrolijker 2 jaar ????. Wat kijk ik daar naar uit, helaas kijk ik er ook erg tegen op. Jordy en ik bespreken alles via de telefoon. Alles is geregeld zodat de dag voor ons “rustig” mogelijk verloopt. Genoeg hulp, lieve mensen om ons heen!!

Heb heb weer erg leuke dingen mogen ontvangen. Super bedankt allemaal.♡

d3ac2cde0b3504d153682ded60990148

Gisteren was een dag zoals een dag voor zovelen. Een dag van herinneringen, liefde en gemis! 

Dan nog een klein dingetje voor alle Goorse, pap, mam, broer, zus en zwanger en nog zoveel meer! Maak er een mooi weekend van. Kroep’n, zoep’n,brek’n,vret’n & angoan!

2016-06-24-13-25-53--418799112

Volle wille ♡

 

Saskia

Laat een bericht achter