Omhoog

Lompe Tina

Hoe gaat het nu met mij?

Ik kan niet zeggen het gaat goed. Vanaf gisteren ben ik wel weer aan het op krabbelen. Gelukkig, lichamelijk gaat het wel goed. Wel goed verkouden, ik ben nog steeds niet van suiker! 

Ik heb in de voorgaande jaren nog nooit mijn spieren in de arm zo goed gevoeld als nu. Omg, wat een happening hahaha. Ik heb staan zagen of mijn leven er vanaf hing. Hout is de oplossingen, ik ben bezig met een treintje met de handzaag. Een lompe Tina is er niks bij. Allemaal mannen en dan als een beest achter de Lompe Tina,mevrouw oosterveld. Hmm, YES thats me…. “meisje lukt het wel” (nee grrr kloten zaag) ^^ Ja hoor, geen probleem ik ben er bijna doorheen?.  Naar z’n 15 minuten kwam hij toch maar eens even kijken. Ik zeg: Het is me gelukt hoor. Helemaal bezweet, rood sta je dan,pfff. Hij begint te lachen, je gaat mij toch niet vertellen dat je dat allemaal met de zaag die niet goed in het apparaat zit hebt gedaan? Euh, ja? Is dat niet goed dan? Nee dat is 10x zo zwaar omdat dat hij niet goed in de standaard zit. Oké dat was iets te enthousiast, wat is het ook leuk. Heb er in 3uur erg veel geleerd. Sluit mij maar op in dat hok ik vermaak me prima. Wat een gave dingen zijn daar zeg, ik wil alles wel maken! 

20160630_114419

Ik barst van energie naar de houtbewerking. Ik denk dat ik de hele wereld aan kan. Al snel zie ik weer dat dat niet het geval is want op de fiets terug naar de afdeling, fiets ik denkend de bosje in. ? lompe Tina maakt het allemaal mogelijk. Wat een held, de schade is niet zichtbaar hup op de fiets en door. Terug gekomen lekkere pannenkoeken eten. Daarna nog wat leuke dingen gemaakt. Er zit echt geen stop op. 00:18 keek ik voor het laatst naar de klok en viel met mijn haakwerk tussen mijn benen in slaap. 

20160630_115136

Vandaag is mijn dag ook best goed, alleen zo moe en donderse spierpijn in mijn armen,crimineel haha. Erg raar ook, hè Sas! Om 9uur ben ik met mijn schilderij bezig gegaan. Daarna had ik ergo, ojeee nu mocht ik pannekoeken maken. Raar maar waar, het ging gewoon goed. Ik heb dat jaren niet gekunt. Nu hielp ze mij wel met dingen maar ik ervaar nu wel als ik maar hulp accepteer dat het dan makkelijker gaat. Wat fijn, er is nog hoop om van lompe Tina naar prima ballerina te gaan?. Smiddags fijn gesprek gehad. Niet leuke dingen besproken, toch fijn als je steeds meer duidelijkheid krijgt. Het maakt me heel erg bang. Naar medicatie daarvoor in te hebben genomen vind ik rust en kijk ik uit naar mijn lieverd, mijn jarige Job en iedereen om lief te hebben. We zullen kijken hoe dat dit weekend gaat. Naar het weekend horen jullie van mij weer.

Iedereen fijn weekend 

♡♡♡

Saskia

Laat een bericht achter