Omhoog

Black, White en niks is er tussen in!

IMG-20160718-WA0021

Het was mij een wel bewogen week. Veel stemmings wisselingen, gedachten, negatief maar ook zeker positieve dingen. Medicatie verandering, ook te krachtig want sta te stuiteren op mij mijn benen. Ik vermaak me prima, alleen angst begin ik wel veel meer te ervaren. Komt waarschijnlijk omdat ik nu stil sta bij mijn beperkingen. Ze meer constateer,ervaar omdat ik nu weet dat het echt is. Zelf wist ik het al heel lang. Nou ik het openbaar heb gemaakt en erg open mijn blog probeer te schrijven. Krijg ik meer begrip, nog steeds weet ik dat hersenletsel word onderschat bij velen. Niet alleen voor mij is dit erg moeilijk. Ik ben deze week best druk met die dingen.

20160715_110029-1

Zoals een therapeut zei: We hebben jou famillie eigenlijk een slecht bericht moeten brengen. Omdat het ernstige is dan wie dan ook had gedacht. Het betekend gelukkig niet dat er geen verbetering in zou kunnen treden. Saskia, je mag trots zijn op wie jij bent. Je hebt patiënten waar je liever niet mee samen te werken. Over jou word anders gesproken. Je bent een mooi mens. Als jij creatief bezig ben sprankt van alle kanten het enthousiasme eraf. Je probeert van alles een lolletje te maken. Je bent altijd een luisterend oor. Je helpt iedereen waar je kan. Je doet wat aparte dingen en je hevige nukken maar dat maakt jou nog meer een bijzonder mens.

1469100972296

Wauw, overrompeld, op dat moment weet ik echt niet waar ik met al die informatie/complimenten  heen moet. Emoties raken de weg kwijt.  Hoe fijn dat is om te horen. Hoe angstige ik eigenlijk wordt. Ik wil weg, weg van hier, gillen,slaan,trappen, boos worden. Het liefst zou ik even een paar mensen dit gesprek laten horen, die mij in het verleden niet hebben geloofd, niet wouden horen, mij als stuk stront behandelende en mij in de steek lieten op het moment dat ik hun meer dan ooit nodig had.  Sorry, dat ik voor jullie blijkbaar niet de persoon was die jullie in mij wouden zien. ( Ja mensen misschien is dit niet de manier, ik type en ergens in mij lichaam zit ook verdriet die ook best eens de waarheid uit mag spreken, vanuit mijn oogpunt). Ik hoop na dat ik het stukje heb geschreven dat ik een klein stukje van dit verdriet ook een plekje kan geven.

20160723_081814

Nu naar het positieve. Ik vind het onwijs fijn dat ik echt mij ding heb gevonden. Dat is met hout werken, maar ook met de naaimachine,haaknaald of toch die verf kwast? Echt, mijn emotie uit ik niet helemaal op een normale manier. 1 ding is een feit,  mijn emotie kan zich uiten als ik bezig ben. In elke creatie ligt een stukje van mijn gevoel, mijn tranen en heel veel liefde. Zoals de meesten van de week al hebben gezien. Het poppenwagentje, de schilderijen, de kledingstukken, maxi cosi onderdelen, haakwerk en volgens mij zijn het er ondertussen best veel. Ik ben hier in de toekomst van plan om verder mee te gaan maar eerst de therapieën en de thuis situatie hervatten.

FB_IMG_1469268048673

Positief van de opnamen is ook dat ze hier mijn denkwijze erg slim benoemen. Dat daar nog wel eens iets moois uit kan komen. Ze vinden het ook ontzettend knap van mij dat ik zelf hulp ben gaan zoeken voor mijn problematiek. Zelf wil ik dit vaak niet horen, begin het wel steeds kleurige in te zien. Dat ik zelf het beste weet hoe het allemaal precies zit en dat nu dan ook bevestig word. De verpleging zegt vaak, jij bent zo hard en goed aan het werk, ondanks je moeheid en pijn, geef jezelf eens een schouderklopje. Dat begint ook steeds meer te komen, ik boost mezelf stukje bij beetje de goede richting in.

FB_IMG_1469268086049

De zwarte cross, geen 1 jaar ben ik niet even niet geweest. Dit jaar doe ik het ook niet zonder, ben alleen wel afwezig. Ik volg de zwarte cross chicks wel een beetje en zie natuurlijk beelden online. Zet zelf jovink op, bökkers rock ik mee en typhoon zing ik op zijn hartstikke mee, ondertussen geniet ik in mijn eigen bed, met mijn 3 spettert heb ik de dikste skik!!

Toppers, völle wille, zoep’n, brek’n, vret’n en maak d’r een donders mooi feestje van!

Prooooooost ?

Iedereen een fijn weekend 

Zoals in veel Blogs van mij te lezen is, de stemmings wisseling, het contrast. Wat heel erg verschild. Zo is het en zal het ook wel blijven. Dat ben ik,  ik met mijn NAH).

Saskia

Laat een bericht achter