Omhoog

Meneer Hout u bent van mij ♡

Iedereen dit weekend weer overleefd?

Ik wel, zaterdag lekker met m’n mams wezen shoppen. Ideeën op gedaan,  maar weinig kopen. Ja dat ben ik, veel zien maar tot de conclusie komen dat je dat veel beter zelf kunt maken. Moeders heeft wel veel leuk dingetjes gehaalt. Het was een gezellige dag.  Savonds had ik vooral veel hoofdpijn en daar kwam nog eens spierpijn bij. Niet heel erg fijn. Ik besloot om vroeg te slapen en dan hoopte ik dat mijn pijn zondag wel weg zou zijn. Jullie raden het vast al? Helaas pindakaas. Ik mocht zondag en maandag nog profiteren van de hoofdpijn en zeker van mijn spierpijn. Spierpijn? Dat is geen spierpijn of het zijn verkrampte spieren door de spanning die ik heb opgehoopt voor afgelopen weekend.  Gisteren zwakte de spierpijn weer af, ook de hoofdpijn bleef stabiel. Apart wat stress/spanning kan doen met je lichaam. Het zoek de zwakste plek op en gaat daar fijn nog een schepje bovenop doen.

Maandag had ik helemaal mijn dag niet. Op Facebook drink ik een heerlijk biertje, maak ik even mijn move. Ik wou dat ik gewoon lekker in Loarne was. Maar net als vele zeggen volgend jaar ben je er weer bij. Dat klopt we zien wel of ik erbij ben, als het aan mij ligt wel natuurlijk. Wie weet tegen die tijd dat ik er heel anders in sta, sta ik in de keuken lekker te koken, wie weet ben ik met de Kermis wel gewoon op vakantie. Je weet het allemaal niet.

Dat is ook 1 van mijn voornemens: gewoon leven van dag tot dag…

20160830_161129

Dinsdag en woensdag heb ik een stabiele dag gehad. Mijn rug zeurt nog steeds maar ik kan mij niet weerhouden om niet naar mijn passie te gaan. Meneer Hout, ik vind u geweldig, de lijnen, van top tot teen. Alles kan ik met u doen, zagen, schuren, boren, frezen en zoveel meer. Wat een gezelligheid! Kippenvel, droge neus en soms word het ook wel is wat heet onder mijn voeten. Mijn agressie kan ik helemaal om u laten gaan. Ik heb het idee dat er in jou nog heel veel meer is te ontdekken. Er zijn vast hoeken en gaten die jij mij graag wilt laten zien. Ik denk dat wij dat betreft “uit het zelfde hout zijn gesneden”. Ik zou u in de toekomst vaak nodig hebben maar ook zou ik vaak eigenwijs als op “mijn eigen houtje” willen doen. Door mijn eigenwijsheid kan het zijn dat er wel eens van “hout is de as zagen” komt. Maar dat zien we vanzelf hoe dat allemaal loopt “zulk hout,zulk as”

Vanmiddag nog een belangrijk gesprek, erg spannend. Hoop dat er veel duidelijk word. Heel benieuwd ben ik. Nog 8 nachtjes slapen en dan? Voor altijd naar huis. Als ik er aan denk word ik erg actief en zelfs een beetje hyper, kan ik niet meer wachten. De angst, de onzekerheid, de negatieve gedachten verdwijnen even helemaal in mijn actie.  Ik laat het gaan, over een paar uur zou/kan het helemaal anders zijn.

Oeeee een nog 8 nachtjes! Ja ja ja, altijd mij schatten, geweldige famillie, mijn dinnetjes en hier zeker extra vriendschappen opgebouwd waar ik voor ga. Oeeeeeeeelaalaaaa ik wil dit het liefste heel erg hard schreeuwen maar dat doe ik 16 september !!

Iedereen een hele fijne zonnige dag

Saskia

  • nicoline

    Wat ben je toch een mooi mens ! En wat ben je een kanjer weet zeker dat je mannetje, je kids en familie en vrienden onmeunig trots op je zijn

    8 september 2016 at 15:21 Beantwoorden

Laat een bericht achter