Omhoog

Is dit een goed teken ???

20160915_092546

Ik weet niet of dit een voor teken is maar ik heb zo’n gevoel dat ik morgen mijn biezen pak.

Hoe mooi zou dat zijn. 1 voor 1 haal ik een kaartje van het bord. Wat een onwijze lieverds zijn jullie stuk voor stuk >♡<

Ik weet ook dat het verschrikkelijk tegen gaat vallen als het morgen niet de dag is maar ik lees dan nog wel een keer al die kaartjes door. Dat geeft me een voldaan gevoel.  

Lieve mensen wat ben ik jullie dankbaar, stiekem hoop ik nog wel kaartjes te ontvangen als ik thuis ben maar deze ga ik in mijn nieuwe plek/ ruimte in een heeeel groot schilderij plakken/ hangen. En ik blijf ook Bloggen.  Omdat mijn traject nog lang niet klaar is heb ik vannacht met mijzelf besloten.

Ik ga zo naar therapie en verder met meneer Hout op trekken. Wie weet wat de dag mij brengt!

Fijne dag allemaal

Saskia

Laat een bericht achter