Omhoog

Jammer de Bammer?

Helaas, had hier de slingers al op gehangen en mijn uitnodiging klaar voor mij uitzwaai feestje. De slingers ruim ik op, maar het feestje gaat door.

Dit feestje heet “en we gaan nog niet naar huis, nog lange niet nog lange niet, we gaan nog niet naar huis want hier in Loenatik is het nog niet pluis. Ja ik kan er maar beter een lolletje van maken. Zo grappig vind ik het eigenlijk helemaal niet maar toch, ik houd de pas erin.  Er staat een paard in de gang jalalaalaa een paard in de gang. 

Thuis is alles gereed, de zwarte cross tent stond klaar kunnen ze hem weer af breken en volgende week opnieuw op gaan zetten potverdorie??. Want nu niet naar huis betekend volgende week naar huis. Langer blijf ik echt niet hoor! 

Goede avond lieve mensen

Saskia

Laat een bericht achter