Omhoog

Jeetje wat een dag!

20161004_181329

Ik heb echt een super drukke dag gehad. De hele dag met hout bezig geweest en het etaleren van de winkel. Fijn om dat nog even te kunnen doen op de laatste dag. Tijdens het hout, kom ik echt met toeval mij motie Marc weer tegen, net of dat het zo moest zijn.

Mijn Loenatik 2.0 was niet zonder hem zo bijzonder geweest. Ik heb hem gedag kunnen zeggen, wie weet ooit nog wat af te kunnen spreken in de toekomst. Veel raak vlakken heb ik met hem gehad. Slechte maar ook veel goede. Marc ik wens jou het allerbeste, even tanden op elkaar en jij komt er. Het is jou meer dan gegund!

img_20161004_214955

Ook van Johanna en Martin die mijn eerste periode hier aanwezig waren heb ik afscheid genomen. Jullie blijven bij mij, we houden contact. Ik heb nog zoveel meer gesproken en gezien. Echt tof om te zien dat mensen hier allemaal afscheid van je willen nemen. Geweldig!

Dan mijn steun van de afgelopen tijd Raymon, mijn moat, tukkers, werkparnters voor nu maar ook voor de toekomst. Wat heb ik een onvergetelijke tijd met jou gehad. Onder het werk hadden we ons eigen inbreng en koppigheid. Maar vulde elkaar fijnloos aan. Hartstikke bedankt en zeker tot heel gauw.

Savonds met bijna alle groeps genoten een lekker gebakje gegeten en mijn kamer bij elkaar gepakt morgen vroeg begint de dag alweer. Half 10 moet ik uit mijn kamer zijn. Want dan word die schoon gemaakt en komt er om half 11 al een andere opnamen. Jeetje dat gaat allemaal wel erg snel maar oké het is niet anders. 

Mijn dag word morgen denk ik ook aardig vol. Pfff morgen alweer naar huis, morgen jarig zo bizar allemaal. Kan me nu al geen mooie cadeau voorstellen. Thuis komen, niet meer terug. Mijn gezin en wie weet wat de toekomst en die dag mij nog meer brengt. Spannend zacht uitgedrukt… laat het nog maar een tijdje vandaag zijn!

Slaap lekker 

 

Saskia

 • Ans Stegeman

  ?hier een bosje bloemen voor je verjaardag,
  ?hier een mooie roos voor je thuiskomst
  ?hier een lieveheersbeestje voor veel geluk!
  ik hoop dat je blog hier nu niet ophoudt maar wens je echt heel veel liefde en geluk samen met je gezinnetje en de rest van familie en vrienden!
  Groetjes, Ans

  5 oktober 2016 at 13:00 Beantwoorden

Laat een bericht achter