Omhoog

Ongeluk zat weer in een klein hoekje?

img_20161115_074256

Het even geduurd voor ik weer de moed bij elkaar had gezocht om een stukje te schrijven.

Er is nog al veel de laatste week gebeurd. Waardoor ik, nee wij nog een extra zorg erbij hadden.

Jordy had vorige week zondag een “klein” opstootje gehad met de voetbal. Per ambulance werd hij naar Zutphen gebracht. We wisten zelf niet meer dat het waarschijnlijk wat met zijn schouder was. Ook hadden we gehoord dat die niet kon bewegen. Zijn broertje is mee geweest in de ambulance. Gelukkig had hij verdoving gekregen voor de pijn. Kon die mooi even rustig worden. Hij was namelijk een beetje van de rats want ja pa en ma moesten morgen echt naar Canada. Zijn vader heeft mij thuis opgepikt en zijn ook naar het ziekenhuis gereden. Aangekomen bij Jordy was die nog een beetje warrig en had hij veel pijn. Het duurde allemaal even maar uiteindelijk is alleen zijn sleutelbeen gebroken. Mooi gebroken, noemen ze dat, nu hoeven ze het niet te opereren. Na de foto’s, medicatie voor de pijn en wat papierwerk zijn we weer naar huis vertrokken. Maandagochtend moest jordy een afspraak maken bij de gipskamer voor intapen en 1 afspraak om het opnieuw te laten zien bij de arts. 

1 ding, rusten en Jordy? Noooo way. Ik laat mij verder hier niet zo heel veel over uit. Dat betreft zijn we ook aan elkaar gewaagd. Want meneer zat savonds alweer op de trekker lekker eigenwijs. Vooral geen pijn zijn werk te doen….

In de “gauwe geit” had ik mijn moeder opgebeld ze moest meteen komen oppassen, hop die kwamen er aan zodat mijn schoonmoeder verder kon met haar spullen inpakken. Weetje eigenlijk zijn we het wel gewend, zulke taferelen. Er moet hier gewoon altijd wat gebeuren voor iemand iets leuks kan doen. Ook kreeg ik van meerdere mensen en Jordy ook appjes, telefoontjes: Als we wat kunnen doen horen we het graag! Al is het Jordy’s kont afvegen we doen het graag. Oh nee dat is niet waar maar ze stonden er maar mooi wel weer, bedankt allemaal. De bedrijfsverzorging was sws al ingeschakeld voor die week. Konden we ook weer bouwen op een kameraad van Jordy die altijd/meestal helpt bij drukte. Mooi dat het allemaal zo kan.  

Hij is gisteren voor controle geweest, het zag er allemaal goed uit. Zoals hij zelf zegt mag hij alles weer doen behalve met rechts tillen. Wel moet die nog 3 weken in een blauwe bungel en oefeningen doen. Ook nog 3 weken of misschien wat langer geen nacht zijn ogen dicht doen omdat hij dan wel veel pijn heeft maar dat schijnt normaal te zijn bij een sleutelbeen breuk.  

Liefst is hij a.s zondag gewoon weer keeper bij zijn team, toch zou hij het verlopig even van de zijlijn moeten aanschouwen.

Saskia

Laat een bericht achter