Omhoog

Naar een zeer zware voorbereiding, eindelijk op vakantie!

De voorbereidingen zitten er sinds net een paar uur op. Kan je vertellen dat de afgelopen dagen echt afzien was. Nare dromen, mega veel gedachten, bizarre dromen en een hoofdpijn van heb ik jou daar.

img_20161123_061436

Leuk is anders, op de halve zondag na. Ik wou vorige week vrijdag avond alles klaar hebben staan en een rustig weekend in gaan. Helaas werd alles behalve dat. De hoofdpijn begon vorige week halverwege de week al op te spelen. Gelukkig werd die niet meteen kritiek, kon ik nog een paar dagen gas geven, euh de normale planning doen. Heb dus weinig gedaan tot de zondag dacht ik wel een hele piet te zijn en met de kinderen en jordy naar preston palace te gaan. Het was erg gezellig maar de hoofdpijn begon steeds meer te spelen. Jeetje dan maar even mijn pokerface op en toch een gezellige dag  afsluiten. Wat hebben ze genoten de 2 muiters. Jordy en ik hebben ook enorm genoten  van hoe hun straalde. Melle wou niet meer naar huis en Vajèn is echt een klein waterratje gebleken. Heerlijk en fijne om te zien. Eindelijk in thuis de 2 snel in bed en mama en papa er achteraan. Dacht je dat ik kon slapen, een ijsmasker op een ronde borstel er achter gefabriceerd en liggen. Pfff, zweten niet normaal en zo gauw die deken eraf was zo koud zo koud. Viel ik eindelijk in slaap schrik ik wakker met zo’n 30min met het idee dat ik al in Afrika was en een enorme spin op mijn hoofd had zitten. Die ik er met geen mogelijkheid af kon trekken. Normaal ben ik niet bang voor spinnen maar ik denk naar deze nachtmerrie wel. Naar dat korte slaapje denk maar niet dat ik van mijn hoofdpijn af was. Nee in tegendeel. Dat was een run naar de wc pff. Verdomde k*t pijn.

Sochtens kwam de begeleiding weer, die besloot niet zo lang te blijven. Want ik wou van alles gaan doen voor de vakantie. Helaas werd dat niks het bed dat was mijn vriend die dag en verder heb ik niks meer gedaan. Ojee en nu ? Mijn koffer is wel leeg 11 badkleding stukken liggen wel her en der op de grond maar voor de rest is er nog niks. Hopen dat die nacht beter zou verlopen. Voor de zoveelste kreeg ik zoveel bang makende gedachtens. Vliegen? Hoe dan? Ja als je gaat dan is 1 ding zeker ” als je gaat ga je met zijn allen”. Nou wat een geruststelling. Wat nou als ik geprikt word door een mug en malaria krijg? Euh… Ja daarom slik je toch pillen? Ja maar ik heb al vaak gehoort dat het dan nog mis kan gaan. Nou je heb deet en weet niet wat voor maatregelen getroffen. Komt echt wel goed. Ja en als mijn koffer niet over komt dan? Zit ik zonder kleding… ook daar is een oplossing voor. Op die momenten kan ik echt niet relativeren. En blijf ik maar in het negatieve zitten. Die nacht was wederom bagger. Toch zul je er uit moeten Sas, die koffer pakt zich niet vanzelf in. De laatste dingen zul je ook echt nog moeten kopen. Zo gezegd zo gedaan!

img_20161123_061549

Rond 1 uur waren we er weer mijn hoofdpijn was alles behalve afgenomen. Even rusten dan maar? Neeeee… echt niet, ik ben nu mij geheugen kaartje kwijt. Alles naar de kloten naar de tyfus en weet ik het wat er allemaal uit mijn mond kwam. Niet redelijk in tegendeel. Ik was nu echt niet meer in het rood maar was gewoon code paars!! Jordy heeft me helpen zoeken en uiteindelijk kreeg ik een ingeving en hebben we hem gevonden. Pff gelukkig en weer door! Hop hop kleren nog wassen toilet spullen en medicatie in pakken en nu moet het toch wel goed gaan? 8 uur alles gepakt, kinderen een hele dikke vette mega knuffel, kus en high five gegeven en nu slapen. De hoofdpijn is er uiteraard nog maar val in slaap. Om 01.45 gaat de wekker want half 3 vertrekken we richting schiphol.

Gelukkig stond ik op met minder pijn voor de zekerheid toch even oxecepam erin paracetamolletjes en goed veel water en daar gaan we dan. Onderweg mindert de pijn, het zeurt nu nog iets maar het is oké we zitten te wachten. Om 07.25 vertrekken we dan eindelijk naar zanzibar? hoe dichterbij het komt hoe meer zin ik krijg. Gelukkig komt het toch nog wel naar alle rompslomp!

Ook wil ik/wij iedereen bedanken voor de vele berichtjes die we hebben gekregen. Voor de eerste lieve wensen, super bedankt! We gaan er zeker wat moois van maken en van genieten!

Saskia

 • Marjan Dijksen

  Saskia en Wilma maak er wat moois van. Opladen voor weer een fijne tijd thuis.
  Ga lekker genieten met elkaar.
  Heel veel plezier.
  Lieve groetjes Marjan Dijksen

  23 november 2016 at 13:55 Beantwoorden
 • Anne Marie Snel

  Heel veel plezier en geniet ervan!

  Groeten Anne Marie Snel

  23 november 2016 at 15:46 Beantwoorden

Laat een bericht achter