Omhoog

Een kleine update…

IMG_20170120_190442

                                                                           Als ik jullie toch niet had °♡•

Wat moet je vertellen als je het even echt zwaar hebt maar zo graag anders wilt. Alles knaagt aan mij. Vooral mijn hoofd maakt mij het nu erg lastig.  “Sas, je moet door” elke dag weer herhaal ik dat zinnetje, als ik dan smorgens de deuren van de 2 gevulde kamers open en 2 lachende snoetjes zie denk ik: dat moet toch zeker gaan lukken me 2 van die toppers!

Mijn zicht is nog steeds niet in order de linkerkant blijft wazig ook is mijn hoofdpijn niks minder geworden. Dit word goed door het ziekenhuis in de gaten gehouden. Als het aanhoud nog enkele dagen ga ik verder onderzocht worden. Ene kant zit ik daar echt niet om te springen, andere kant dit houd ik geen weken of nog een week vol. Dat mijn linker zicht nog niet terug is maak ik me ietsje zorgen over maar ik ben al zo blij dat die rechter kant weer helder is. Beter iets dan niets.

Door het afgelopen jaar heb ik natuurlijk weinig van mijn baan mee gekregen. Ik ben zelfs bang voor geworden om er nog maar wat over te lezen of van te horen. Er is nu ook een bedrijfsarts betrokken, waar ik wel weer erg blij mee ben. Toch gaat het me aan het hart, enorm ook. Ik had gehoopt altijd daar te blijven werken en mee te kunnen groeien in het bedrijf. Daar had ik toch niet de problemen die ik thuis elke keer weer onder vond? Naja eigenlijk wel maar ik kon ze daar het allerbeste verdoezelen tot op het laatst toen liet ik daar ook steeds meer steken vallen. Ook de pijn daar was toen niet te houden, dat van continue op puntjes van mijn tenen lopen.

De bedrijfsarts schrijft dat ik niet meer aan het werk kom voor nu. Alleen dat al, PIEEEEEP. Laat het alsjeblieft weer 20 mei zijn 2010. Die mooie dag in de Hoeve, volop gaan, gas zoals ik altijd deed. Genieten van de borrels, dansen uit de maat en de volgende dag hoofdpijn beleven van de nodige vitamine B of was het toch die val tegen boom of het prikkeldraad. Tja helaas en anderzijds maar goed ook dat je het leven niet terug kan draaien. Toch wil ik weer nuttig zijn voor de maatschappij. Waarom is het zo oneerlijk? Ik weet wel dat ik nu niet in staat ben om te werken, wanneer ik dat wel ben ook geen idee. Toch het liefste ging ik gewoon weer mijn ding doen, aan het werk, veel uitjes met de kinderen, op zondag het café bezoeken, de spontane uitstapjes met jordy en vriendinnen etc. Mij creativiteit eruit gooien in de boeketten en de bloemstukken en nog zoveel meer. Voor het eerst kan ik echt een paar grote tranen laten vallen. Ik mag het wel niet zeggen toch heb ik er echt even schijt aan. GVD wat een kloten zooi! 

Op het moment ben ik mijn pijn aan het onder drukken met de laatste pilletjes die ik nog heb. Ik leef echt op medicatie, is het uitgewerkt? Knalt mijn hoofd weer goed die beat erin. Wanneer houd het nou eens op? Elke keer weer verleg ik mijn grenzen, stapje voor stapje. Soms is mijn pijn score een dikke 9 maar als het dan de morgen erop een 8 is denk ik ach het valt best mee die pijn nu dus knal ik toch maar even door mijn rust heen. Euh rust? Dat is een woord die ik ook nu al weken niet echt heb gekend. Nee, het lukt me niet omdat dan die hoofdpijn er is en die beukt mij vooruit. Net of je niet stil mag gaan zitten. Snachts slaap ik in het algemeen goed of zo goed dat ik ook echt niks meer hoor. Dat is de enige rust, voor nu nog voldoende gelukkig.

Er zijn nog zoveel dingen die ik kan vertellen. Zoals de therapeute uit wolfheze die van de week weer hier is geweest of over hoe Melle en Vajen onwijs grote stappen maken in hun ontwikkeling. Ik plaats wel een foto van de toppers. Aangezien mijn energie op is op dit moment en het weekend die eraan komt hoop ik gezellig en leuk word. Waar ik zoals het er nu naar uit ziet, lekker een avondje ga “ontspannen” in de bios en hoop dat ik zondag nog op kan brengen om naar een kinderverjaardag te gaan. Moet ik nu dit verhaal ook niet langer maken.

Fijn weekend 

IMG_20170120_190459

                                                                              Jullie laten mij stralen °♡•

Saskia

 • Henny Harbers

  Lieve Saskia.
  Mooie foto`s van Melle en Vajen.
  Je stukjes lees ik altijd, hoewel ik niet vaak reageer. Zo knap geschreven. Je geeft ons een kijkje in je leven, waardoor er een stukje begrip ontstaat. Hoe je om gaat met alle tegenslagen.
  En werk, hoezo werk? Als er iemand werkt, ben jij het wel! Je werkt aan jezelf en dat is belangrijker dan een baan. Zeker voor jou en je gezin.
  Huilen mag hoor, is soms juist goed. Als je niet kunt huilen, wil een stukje muziek o.i.d soms helpen. Het kan je hoofd een stukje leger maken.
  Respect. Succes bij de dokter/ziekenhuis. Ik wens je een fijn weekend.
  Groet Henny

  20 januari 2017 at 20:14 Beantwoorden

Laat een bericht achter