Omhoog

Vot d’r met & let it be

395461c2ee69a2e7583176fbd108791c

Koppijn, hoofdpijn whatever ik heb het maar mooi weer een week, gratis en voor niks, het zicht dat zei ‘toedeloeee’! Zo vrolijk word ik er dus niet van helaas. Ik had net de positieve flow erin zitten. Waar is die nu gebleven? Geen idee maar niet in mijn lichaam. Verdomme man waarom moet jij alles voor mij verpesten. Stom hoofd…. Het ging zo goed. Het slapen zullen we dan maar niet over hebben want dat is ook weer fc knudde. Ik zeg: VOT D’R MET.

De structuur moet ik zeggen gaat redelijk goed. De paarden is wel echt mij ding en kan ik tenminste nog wat op een dag bereiken en heb ik voldoening. Dat houd het me nu op de been, een drive. Mooi dat het zo kan en laat dat alsjeblieft zo 

9d0d647bc505b029a5372ba5833dbe5f

Afgelopen dinsdag naar Wolfheze geweest voor een gesprek. Dit was wel erg positief en stonden te kijken van de vooruitgang die ik/ wij hebben geboekt de laatste 3 weken. Daar word je wel blij van als je dat dan hoort. Ik blijf wel gesprekken daar volgen omdat het toch wel goed is en dat we daar goed kunnen praten. Over 4 weken gaan we er weer heen. Oja de psychiater zat er ook nog even bij om te kijken naar medicatie. We laten het nu even zo door gaan als mijn slaap nog minder word dan moet ik aan de bel trekken en kijken we dan verder maar nu gelukkig nog niet.

Piekeren overdag is zo vermindert nu met de drukte die ik thuis allemaal kan doen, zo fijn en ook dat ik daar zo in gesteund word door iedereen. Eindelijk een begin, lijkt het op. Nu is het probleem wel dat ik het piekeren naar de avond heb geplaats of nee mijn hoofd heeft het daar geparkeerd en denkt red oe d’r met. Kan daardoor niet in slaap komen. Dit speelt nu zo’n 4 weken en in Wolfheze heb ik die periode ook gehad. Ik denk dat ik die periode uit moet zitten en dan vanzelf weer wat anders komt. Aangezien dat altijd zo bij mij gaat. Ik ben op mijn hoeden en zeker voorbereid.

Gisteren heb ik een ontzettend leuke dag gehad met het 4de van de Witkampers.  Wat een gezellig team is het toch. Ik kon de dag erg goed volhouden. Smorgens veel gerust en vandaag moet ik het ook rustig aan doen. Dat heb ik er zeker voor over. We zijn naar een escape room geweest. Erg leuk en ik denk echt dat ik mijn beroep ben mis gelopen. Ik ga denk ik maar bij de politie. Rechercheur met S.A.S. , de brandweer lijkt me ook nog steeds gaaf. Of dan toch maar “Ambulancier” of Ambulance broedster. Kijk daar gaat mijn hoofd alweer heen. Alles is altijd bij mij mogelijk. Soms wat grote hindernis, maar soms moet ik gewoon de hindernis neem en gaan!

c135e3692697647c374bf5371b1a5706

Het knutselwerk stond op een laag pitje in het maak proces. In mijn hoofd natuurlijk niet. Ik moet eerst even heel wat werk afmaken en dan ga ik pas echt echt beginnen. Het krijg wel steeds meer pootjes om op te staan. Dan is het nog een kwestie van het officieel maken. Alleen moet ik mezelf ervoor waken dat het niet te snel en veel word. Een beetje vaag is het wel vind je niet? Achja, thats me!

Fijne zondag

Saskia

Laat een bericht achter